مهدی پور، رئیس میارث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت، افزود: این پایگاهها در مناطق همچون رستم آباد، دیلمان، ماسال، جیرنده، لیسار، آق اولر، شفت و کجید رحیم آباد رودسر ایجاد شده است.
وی گفت: با توجه به ضرورت تقویت حضور قویتر میراث فرهنگی در مناطقی از استان که آثار ابنیه و محوطه های تاریخی در آنها قرار دارد و همچنین حفاظت از میراث غنی فرهنگی گیلان، طرح ایجاد پایگاههای پژوهشی حفاظتی در سطح استان اجرا شده است.
مهدی پوربیان داشت: سرپرستی این پایگاهها به عهده یک نفر کارشناس باستانشناسی بوده و برای مراقبت و حفاظت ازآثار تاریخی از نیروهای وظیفه بهره می گیرند.
این مقام مسئول اظهارداشت: این پایگاه ها علاوه بر تسهیل و تسریع در پاسخ به استعلام های مردمی و اداره ها، زمینه سازی لازم برای انجام کارهای پژوهشی اداره کل را انجام خواهند داد.
وی افزود: سرپرست پایگاه به عنوان نماینده میراث فرهنگی ضمن پیگیری تشکیل انجمنهای میراث فرهنگی در مناطق خود در جلسات نیز مشارکت می نماید.
مهدی پور همچنین با اعلام اینکه گیلان فقط به آثار طبیعی نیست، گفت: آثار تاریخی و تمدنی استان موقعیت ممتازی در سطح کشور دارد.
این مقام مسئول در میراث فرهنگی استان در ادامه از راه اندازی چهار مرکز اطلاع رسانی رسمی در مبادی ورودی استان نظیر، لوشان ، چابکسر، رشت و ماسوله و 33 مرکزاطلاع رسانی هدایت خانه های استجاری در سطح استان خبر داد.
نظر شما